Brugcatechese

Kring 9,10,11
(voor de vier parochies)

De voorbereiding op de Geloofsbelijdenis loopt over drie jaar. Kinderen van het derde, vierde en vijfde leerjaar volgen brugcatechese. Deze 5-tal bijeenkomsten per jaar vinden plaats op zondagvoormiddag van 9u30 met daarop volgend gezinsviering.

VERANTWOORDELIJKE :
Marleen Theuwissen
marleen.theuwissen@gmail.com

Plechtige Geloofsbelijdenis

Kring 12
(voor de vier parochies)

Viering op 3 mei 2020 om 11u te St-Katharina Duisburg

Voor de twaalfjarigen voorzien we een 7-tal bijeenkomsten. Deze vinden plaats op zondagvoormiddag 9u met daarop volgend gezinsviering.

VERANTWOORDELIJKE :
Hilde Cums
hilde.cums@skynet.be

Om het sacrament van het Vormsel te ontvangen volgen wij, hetgeen men noemt “De lange weg”. Het Vormsel vindt plaats rond de leeftijd van 15 jaar. De voorbereiding daartoe met jaarlijks een beperkt aantal bijeenkomsten wordt door de federatie georganiseerd voor alle jongeren samen. De naam daarvoor is “Tobit” en de voorbereiding begint dus vanaf het eerste middelbaar, Kring 13 (dertienjarigen).

Begeleiding en contactpersoon: Kristien Vanhuyse 0486.118.366. tobittervuren@gmail.com