Misintenties en parochieblad

AANVRAGEN VAN MISINTENTIES

Deze kunnen aangevraagd worden door middel van een invulstrook die u achteraan in de kerk vindt.  Vul het documentje in en stop het samen met het geld in een omslag.

U kan de omslag afgeven aan iemand van de Parochieploeg vóór of na de vieringen.

De bijdrage (het stipendium) voor een intentie bedraagt 15 euro.

De intentie moet wel tenminste 3 weken vooraf aangevraagd worden,

zodat ze 2 keer kan verschijnen in Kerk & Leven.

PAROCHIEBLAD

Kerk en Leven - het parochieblad - brengt  wekelijks nieuws uit de federatie, de parochie en onze leefgemeenschap.

Een Abonnement op het parochieblad (Kerk & Leven) kost 42 € voor 2021.

Het kan  aangevraagd worden door het abonnementsgeld te storten op rekening BE87734426100494, KREDBEBB van VZW VPW GEWEST OVERIJSE, Kerkstraat 31, 3080 Tervuren met als mededeling "K en L 2021: met duidelijke vermelding van jouw naam... adres...ofwel je abonnementsnummer"

U kan zich ook abonneren door het geld te overhandigen aan iemand van de Parochieploeg.

TEKSTEN VOOR HET PAROCHIEBLAD (Kerk en Leven)

Verenigingen of parochianen die een tekst(agenda, aankondiging of artikel over  een activiteit,..)

of een foto over een activiteit willen laten opnemen in Kerk & Leven kunnen die doorsturen naar rita.declercq9@telenet.be

Hou ook hier rekening met het feit dat u dit tijdig doet.  Reken 2 weken vooraleer een tekst kan afgedrukt worden in ons parochieblad.