EUCHARISTIEVIERINGEN

VIERINGEN in Sint-Jozef te Moorsel:

Vanaf het weekend 7-8 november zal er in Moorsel geen zondagsviering meer zijn, maar wel een zondagsgemeenschapsviering in Sint-Janskerk te Tervuren om 11u.

Wel zal er een zaterdagavondviering zijn elke 3de zaterdag van de maand om 19u

in de Sint-Jozefskerk te Moorsel

Ook zal er op de 1ste zaterdag van de maand een zaterdagavondviering zijn in de Sint-Pauluskerk te Vossem

en op de 4de zaterdag van de maand een zaterdagavondviering in de Sint-Katharinakerk te Duisburg.

Voor de laatste info rond de eucharistievieringen in zone Tervuren is het best de uithangborden te controleren aan de gevels van de 4 kerken.

In Moorsel werken volgende werkgroepen en verenigingen samen met de pastoor om de liturgische diensten zo goed mogelijk te verzorgen. Voor vragen en suggesties kan u steeds terecht bij de vermelde contactpersoon:

Werkgroep Liturgie

Rita De Clercq          02 767 73 13    rita.declercq9@telenet.be